Bekijk hier de voortgang van uw kind: Inloggen

Activiteiten

Swim Academy Splash wil zich niet alleen bezig houden met zwemlessen maar zo willen wij ook de mogelijkheid aanbieden om andere activiteiten te organiseren. 

Of dit nu een kinderfeestje is, evenement of vakantieplan. 

kinderfeestjes

Wij zien geregeld kinderfeestjes voorbij komen. Vaak is dit vrij zwemmen en frietjes eten. Op Bonaire hebben wij helaas geen stoer waterpark en zullen kinderen zichzelf moeten vermaken. Wij willen graag georganiseerde wateractiviteiten aanbieden. Dit zodat er voor de kinderen afwisseling kan ontstaan in feestjes en om het feestje net dat extra beetje speciaal te maken.  Of dit nu bij het zwembad is of strand, volledig naar eigen keuze.  Of u nu 1 uurtje activiteiten zoekt of het hele feestje door ons wil laten organiseren alles is mogelijk!

evenementen

Wilt u een water gerelateerd evenement door ons laten organiseren, wij staan voor alles open. Laat ons weten wat uw wensen zijn! Grote of kleine evenementen wij zien alle opdrachten als een uitdaging om deze zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Neem contact met ons op om te kijken of wij wat voor u kunnen betekenen.

Zomerplan 2017

In de grote vakantie zal een speciaal vakantieplan aangeboden worden voor de kinderen die op Bonaire verblijven. Lees snel wat we deze zomer voor aanbiedingen en activiteiten hebben.