Kinderhulp Bonaire

Project zwemmen voor alle kinderen

* Momenteel kunnen wij geen nieuwe aanmeldingen voor het Kinderhulp project ontvangen. We verwachten snel weer te starten met nieuwe groepen. Stuur ons gerust een mailtje (info@swimacademysplash.com) voor meer informatie.

Via Stichting kinderhulp word er geld beschikbaar gesteld om kinderen gratis te leren zwemmen , die nog niet in het bezit zijn van een zwemdiploma, en waarvan de ouders helaas niet beschikken over voldoende financiele middelen. Dit project is voornamelijk bedoeld voor kinderen van 10-16 jaar. Onder de 10 jaar zullen zij nog deel kunnen nemen aan een schoolzwemtraject, vandaar ook dat wij starten met de oudere kinderen zodat zij in ieder geval ook een kans zullen hebben. Voor meer informatie over stichting kinderhulp Bonaire klik dan hier .

In de zomervakantie gaan we een speciaal programma draaien. In dit programma hebben de kinderen 5 weken lang 3 keer in de week een dubbel uur zwemles. We hopen zo in een zeer korte tijd zoveel mogelijk kinderen op Bonaire zwemveilig te krijgen met minimaal een zwemdiploma A. De zwemlessen zullen worden verzorgd door Swim Academy Splash en zullen plaatsvinden bij Hillside en met enkele lessen en diploma zwemmen bij het voormalig Coco Beach. De kinderen zullen worden opgehaald en thuisgebracht.

Het programma is bedoeld voor kinderen van 10 jaar tot 16 jaar, die nog niet in het bezit zijn van een zwemdiploma waarvan de ouders niet beschikken over voldoende financiele middelen.

Denkt u of uw kind dat hij of zij in aanmerking komt voor deze zwemles vul dan onderstaand inschrijf formulier in. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Vervolgens kijken we dan samen met u of uw kind in aanmerking komt om deel te nemen aan dit project.Kinderhulp - ZOMERPLAN Zwemles voor alle kinderen.