Ouder-kind zwemmen

Wat houdt baby zwemmen in?

De ouder-kind zwemlessen zijn bedoeld voor kleine zwemmers (van 3 maanden tot 3 jaar). Samen met papa of mama gewend raken in het water, dat is het doel. Met het aanleren van zwemtechnieken (het zwem-ABC) starten we later . Maar toch... ter voorbereiding op dat 'leren zwemmen' is al heel veel mogelijk. De totale leerlijn bestaat uit Guppy zwemmen (met ouders, t/m 2 jaar), daarna Puppy zwemmen (zonder ouders, tot 4 jaar). Beiden zijn een opstap is naar diploma A van het Zwem-ABC.

Elke zwemles is samen met papa of mama in het water. Stap voor stap worden de kleintjes met oefeningen en spelletjes vertrouwd gemaakt met het water. Het in het water zijn, is al een hele belevenis. Er vrij mee om kunnen gaan, is een volgende stap. Spetteren en spatteren, kopje onder en kijken onder water horen erbij. Springen/vallen van de kant in het water en klauteren vanuit het water op de kant of op een vlot. Daarnaast werken we aan drijven op borst en rug, draaien en buitelen. Je vrij en veilig kunnen bewegen, dat is het doel.

Elke week fijn naar het zwembad. In totaal zijn er 3 Guppy diploma's te behalen. Voor elk Guppy niveau moet worden voldaan aan een serie proefjes.

Rooster - Baby zwemlessen

De baby zwemlessen zijn gepland op zaterdag morgen . We hebben op dit moment 3 groepen, ingedeeld op leeftijd.

Voor de zwemlessen dient u een zwemluier, zwemkleding of beschermende UV kleding voor de baby, zonnenbrand, handdoek en droge kleding voor na de les mee te nemen. Houdt er rekening mee dat er een volwassenen (meestal papa of mama) mee het water in dient te gaan.

De lessen vinden plaats bij Hillside appartments, in het eerste zwembad. Onderaan de website vindt u een kaart met de locatie.

Prijzen - Baby zwemlessen


Eenmalige inschrijvingskosten

$15,-


Losse les

$15,-

per les

Lespakket 5 lessen

$62,50

2 maanden geldig

Lespakket 10 lessen

$115,-

3 maanden geldig

Guppy certificaat

$10,-

Betalingen graag met pin of cash betalen voor af na de zwemles bij de zwemjuf