Leren zwemmen in je vakantie

Vakantie op Bonaire en uw kind een extra zwem boost!

Zwemles tijdens de vakantie door middel van een intensieve cursus zorgen voor een flinke progressie wat weer veel zwemlessen in eigen land verminderd. In kleine groepjes van maximaal 4 kinderen zal uw kind van ma-vr dagelijks 3,5 uur zwemles krijgen. Dit klinkt misschien lang op 1 dag maar zwemplezier is het belangrijkste bij Swim Academy Splash. Door alle oefeningen op een speelse en leuke manier aan te bieden heeft uw kind vaak niet eens door dat hij/zij nieuwe vaardigheden aan het leren is. In de zwemles zullen wij goed in de gaten houden dat uw kind de conditionele "zwaardere" oefening afwisselt met wat rustigere oefeningen zoals onderwater kijken en drijven. We zullen ook regelmatig een pauze houden waarbij de kinderen wat kleins kunnen eten of drinken en indien nodig opnieuw insmeren met zonnenbrandcreme.

Wij bieden bij dit programma geen diploma garantie aan. Wel kunnen we u garanderen dat uw kind flinke stappen vooruit zal zetten. Uw kind heeft langer de tijd om de oefeningen en vaardigheden te herhalen dan wanneer hij/zij in een reguliere zwemles zwemt. Omdat het een dagelijks programma is blijft er op dat moment ook meer hangen bij uw kind waardoor uw kind daags erna sneller de vaardigheden zal oppikken.

Mocht het zo zijn dat aan het einde van de week uw kind kan afzwemmen zullen wij hier zorg voor dragen. Indien dit niet het geval is krijgt uw kind aan het einde van de week een certificaat mee met daarop de behaalde resultaten. Deze kunt u vervolgens meenemen naar de zwemschool waar zij de lessen zullen vervolgen.

Omdat onze instructeurs verschillende niveaus binnen 1 groep aan kunnen bieden, kunnen eventuele broertjes of zusjes tegelijkertijd les krijgen. Zo is het voor u en uw gezin eenvoudig om op vakantie de kinderen in de ochtend bij de zwemles te brengen en op te halen. De lessen zijn van half 9 tot 12 uur in de morgen, in de middag zijn de kinderen lekker vrij.

Let op! Minimale leeftijd voor deelname is 4 jaar.

Hoe ziet de zwemweek eruit?

maandag08:30-12:00 1e dag:
introductie
Ouders mogen het 1e half uur blijven kijken,
daarna word verzocht het bad te verlaten
dinsdag08:30-12:002e dag:
Ouders komen de kinderen
brengen en ophalen
woensdag08:30-12:003e dag:
Ouders komen de kinderen brengen
11:30 mogen de ouders komen kijken
we laten zien wat we allemaal geleerd hebben
donderdag08:30-12:004e dag:
Ouders komen de kinderen
brengen en ophalen
vrijdag08:30-12:005e dag:
ouders komen de kinderen brengen
11:00 mogen de ouders mee het water in
& we laten zien wat we allemaal hebben geleerd!


Wat moet u meenemen?

  • zonnenbrandcreme
  • zwemkleding (eventueel kort kinder wetsuit)
  • Lange broek, Shirt met lange mouwen en schoenen waar mee gezwommen mag worden
  • handdoek en droge kleren (voor na de les)
  • 2 kleine snacks fruit, koek of boterham voor in een kleine pauze
  • goed humeur

Prijzen

De kosten voor een kind voor de zwemweek zijn $550,-

Voor ieder broertje of zusje wat deelneemt krijgt u $100 korting.

Het lesgeld dient bij aanvang van de lesweek betaald te worden bij de zwemjuf. (U kunt pinnen)Inchrijven vakantie zwemweek