Zwemles voor volwassenen

Wat houdt volwassenen zwemles in?

Wij vinden het belangrijk dat zo veel mogelijk mensen leren zwemmen, zeker gezien de hoeveelheid water in Bonaire. Met de drie officiële zwemdiploma’s van het NRZ bereiden we u graag voor op een leven lang veilig zwemplezier. We bouwen de lessen rustig op. Eerst kunt u in het ondiepe bad wennen aan het water. Daarna leert u drijven. Bent u helemaal vertrouwd met het water? Dan leert u de eerste zwemslagen: schoolslag, rugslag, borstcrawl en rugcrawl. De lessen zijn in kleine groepjes. Zo is er voldoende aandacht voor iedereen. De lessen zullen in het achterste bad zijn tegen het eine van de avond, het is dan erg rustig en u zult ook geen last hebben van publiek.

Het doel van de zwemlessen is natuurlijk dat u leert zwemmen. Vindt u het leuk om uw lessen af te ronden met een diploma? Dan kunt u afzwemmen voor uw diploma A. Tijdens de zwemles draagt u zwemkleding. Het is eenvoudiger om voordat u naar de les komt uw kleding al aan te hebben omdat bij het zwembad niet veel ruimte is om om te kleden. Er is een buitendouche aanwezig om u af te spoelen na de les, en u zou zich weer kunnen omkleden in het toiletgebouw.

Rooster

Zaterdag8.30 uur - 09.15 uur

Prijzen

Eenmalige inschrijvingskosten$15,-

Losse les

$15,-

Membership * 1

1 x per week

$50,-

Membership * 2

2 x per week

$85,-

Membership * 3

3 x per week

$125,-

Diploma A, B, of C

$17,50


Regels m.b.t. betalen:

  • U betaald het maandelijkse membership steeds in de eerste week van de kalendermaand en tenminste voor de 10e dag van elke maand. U kunt nog steeds met pin of cash betalen bij de zwemjuf (het liefst met pin), voor of na de zwemles. Zwemt uw kind in de zee, dan kunt u in de laatste week van elke maand met pin betalen.
  • In geval van ziekte of afwezigheid kan er afgemeld worden via WhatsApp, e-mail of via ‘Mijn Zwemscore’, dit kan tot 1 uur voor de les. De zweminstructeur geeft u dan opties tot inhalen. Wanneer u ervoor kiest om de les niet in te halen, komt de gemiste les te vervallen.
  • Een gemiste les komt ook te vervallen wanneer geen afmelding is ontvangen.
  • Op officiële feestdagen is de zwemschool gesloten. Uw kind kan deze ‘gemiste les’ in dezelfde week, of de week erna inhalen.
  • Gaat u op vakantie? Dan loopt u membership gewoon door en heeft u de mogelijkheid tot het inhalen van de lessen in de weken voor of na uw vakantie.
  • Is uw kind voor langere tijd afwezig? U kunt uw kind dan uitschrijven en later opnieuw inschrijven. U betaald dan weer opnieuw $ 15,- inschrijfgeld. Uw kind wordt weer op de wachtlijst geplaatst. De wachttijd is dan gemiddeld 8 weken.

Afwezig zonder afmelding

  • Als uw kind 2 keer afwezig is, zonder afmelding, ontvangt u een e-mail. Wees er van bewust dat uw membership gewoon doorloopt.
  • Bij 3 keer afwezig zijn, zonder afmelding, plaatsen we uw kind op de wachtlijst. We geven de plaats dan aan een andere leerling. U ontvangt hier een melding van. Wanneer u weer wilt starten met lessen, betaald u opnieuw inschrijfgeld en ook dan is de wachttijd gemiddeld 8 weken.