Conditie zwemmen / slagverbetering

Wat houdt deze groepsles in?

Deze groepsles is voor iedereen die wil werken aan zijn eigen conditie. Er wordt gewerkt aan conditie, kracht en uithoudingsvermogen op eigen niveau. Wilt u graag uw zwemtechniek (bijvoorbeeld van de borstcrawl) verbeteren, dan kunnen wij u in deze les hiermee helpen. Onze instructeurs zijn ervaren en gecertificeerd op het gebied van lesgeven, en we helpen u dan ook graag om uw techniek te verbeteren. De instructeur zal samen tijden met u een geschikt zwemschema opstellen om u uit te dagen en aan uw conditie te werken. De lessen vinden plaats bij coco Beach (de zee). We hebben daar een 25 meter lijn wat als referentie wordt gebruikt om langere afstanden te kunnen zwemmen.

Wilt u graag deelnemen aan deze les dan kan dit wanneer u uzelf heeft ingeschreven onderaan deze pagina.


Meer informatie over deze les

De les vind elke donderdag avond plaats bij Coco Beach. Inschrijving is verplicht voor deze groepsles. Onderaan deze pagina vindt u het inschrijf formulier. Wees 10 minuten voor aanvang aanwezig vooral als u voor de eerst keer mee zult doen. Zo kan de instructeur met u kennismaken en eventuele uitleg geven.

Donderdag18:00-18:45

prijzen groepsles

losse les$12,50
5 ritten kaart *$50,-
10 ritten kaart *$85,-


* De kaarten hebben een geldigheids datum (5 ritten = 6 weken) en (10 ritten = 11 weken). Wanneer u niet kunt en u zich hiervoor afmeldt via whats app + 599 777 7775 of email: info@swimacademysplash.com zult u uitstel verkrijgen op de geldigheids datum van uw rittenkaart.


Inchrijf formulier cond. training en slagverbetering