Aqua Fitness

Wat houdt Aqua fit in?

Aqua fit is een groepsles voor iedereen. De instructeur doet de verschillende oefeningen voor en u doet ze na, in het water en op motiverende muziek. De oefeningen zijn niet al te moeilijk, maar er zit wel een lekker tempo in de training. U kunt de oefeningen op uw eigen niveau uitvoeren en de les hierdoor zo zwaar maken als u zelf wenst. Aqua fit helpt om uw conditie te verbeteren en uw spieren te trainen. Doordat de oefeningen in het water zijn is de training weinig belastend voor uw spieren zodat u minder snel een blessure oploopt.


Wanneer u zelfs herstellende bent van een blessure, waardoor andere work-outs niet mogelijk zijn, kunt u aan deze les deelnemen. Door het water is het vaak mogelijk om zonder pijn te bewegen.

De les start met een gezamelijke warming up op muziek, waarna er een circuit van oefeningen klaar ligt. De instructeur zal deze allemaal uitleggen en de verschillende niveaus aan intensiteit demonstreren. Na de work-out volgt een gezamelijke cooling down, om de kans op overbelasting en spierpijn te verkleinen. We zullen voornamelijk ons eigen lichaamsgewicht en weerstand van het water gebruiken om de oefeningen uit te voeren, soms zullen er ook noodles, kickboards en drijvers gebruikt worden.

Belangrijk is dat u zelf zwemkleding meeneemt die stevig aansluit op uw lichaam waarin u zichzelf goed kunt bewegen. Vaak is een triangle bikini te los en deze zou kunnen verschuiven. Doe in dit geval dan een extra t' shirt aan over uw bikini.

AquaFit is een groepsles zwemmen die geschikt is voor iedereen die van bewegen in het water houdt en die dit op een leuke en gezellige manier wil beleven.

Wilt u graag in gezellig groepsverband aan je conditie werken en bent u benieuwd of AquaFit van Swim Academy Splash iets voor jou is? Doe dan mee met een gratis proefles!

Meer info over deze les

De les vind elke donderdag avond plaats bij Hillside. Inschrijving is niet nodig u kunt gewoon naar de les komen op de dinsdag. Wees 10 minuten voor aanvang aanwezig vooral als u voor de eerst keer mee zult doen. Zo kan de instructeur met u kennismaken en eventuele uitleg geven.

Donderdag18:00 -18:45 uur

Prijzen groepsles

Losse les$12,50
5 ritten kaart *$50,-
10 ritten kaart *$85,-


* De kaarten hebben een geldigheids datum (5 ritten = 6 weken) en (10 ritten = 11 weken). Wanneer u niet kunt en u zich hiervoor afmeldt via whats app + 599 777 7775 of email: info@swimacademysplash.com zult u uitstel verkrijgen op de geldigheids datum van uw rittenkaart.