Bekijk hier de voortgang van uw kind: Inloggen

Zwemles voor volwassenen

Wij vinden het belangrijk dat zo veel mogelijk mensen leren zwemmen, zeker gezien de hoeveelheid water in Bonaire. Met de drie officiële zwemdiploma’s van het Nationaal Platform Zwembaden | NPZ bereiden we u graag voor op een leven lang veilig zwemplezier.

Hoe gaat een zwemles?

We bouwen de lessen rustig op. Eerst kunt u in het ondiepe bad wennen aan het water. Daarna leert u drijven. Bent u helemaal vertrouwd met het water? Dan leert u de eerste zwemslagen: schoolslag, rugslag, borstcrawl en rugcrawl. De lessen zijn in kleine groepjes. Zo is er voldoende aandacht voor iedereen.

Zwemkleding

Tijdens de zwemles draagt u zwemkleding. Het is eenvoudiger om voordat u naar de les komt uw kleding al aan te hebben omdat bij het zwembad niet veel ruimte is om om te kleden.

Zwemdiploma

Het doel van de zwemlessen is natuurlijk dat u leert zwemmen. Vindt u het leuk om uw lessen af te ronden met een diploma? Dan kunt u afzwemmen voor uw diploma A.


Voor de allerkleinste. Vanaf 9 maanden tot 2 jaar. Samen met papa of mama het water ontdekken.


Van 2 tot 4 jaar. Voorbereiden op het Zwem ABC.

De basis wat voor ieder zo belangrijk is. Leren zwemmen op een leuke en speelse manier. Vanaf 4 jaar.

Dit is voor de echte "waterrat". Na het Zwem ABC kan de zwemvaardigheid nog verder vergroot worden.

Wie geïnteresseerd isin de wereld onder water heeft een leuke basis met het zwemvaardigheids diploma Snorkelen. Er zijn 3 diploma's Snorkelen te behalen.

U bent nooit te oud om te leren. En u bent beslist niet de enige die nooit heeft leren zwemmen!